Om oss

Perma Press AB är ett svenskt innovationsföretag, som har specialiserat sig på att tillverka miljövänliga värmetransfers, som kan appliceras på många olika tyger. Perma Press strävan är att alltid producera den mest miljövänliga kvalitetstransfer som finns på marknaden.

Detta åtagande gäller allt som rör företaget, vilket gör att alla miljöfarliga ämnen framgångsrikt hålls utanför våra portar.

Vår unika värmetransfer kan till exempel användas inom; profilkläder, arbetskläder, sportkläder, varselkläder, fritidskläder, badkläder, dykardräkter och mycket mer. Vårt breda urval av transfer hjälper dig att hitta rätt produkt gällande design, tvättbarhet och följsamhet.

Perma ECO Transfer System

Vårt Perma Eco Transfer System är skapat för att ge dig ett så brett  urval som möjligt, så att egenskaperna hos vår Eco transfer skall passa just ditt syfte. Din transfer skall produceras med dina krav gällande design, fysiska egenskaper, tvättbarhet och utseende.

 Vi använder inga lösningsmedel, varken i produkten eller i produktionen. Du skall känna dig trygg när du handlar hos oss och veta att våra produkter möter alla miljökrav och är godkända av några av världens största tillverkare av sport-, barn- och arbetskläder.

Du får en tillverkare som är förpliktigad att nå och helst överträffa förväntningarna hos slutkunden och har erfarenheten att förstå vad som gör skillnaden för dig och dina kunder.