Perma Eco Flex CMYK

Perma Eco Flex CMYK är den transfer som kommer att täcka de flesta av alla dina behov. Med sin 4-färgsteknik gör den din design rättvisa. Toningar, skuggor, obegränsat antal färger och till och med fotografier blir otroligt skarpa och vackra med vår Perma Eco Flex CMYK! Det gör den därför idealisk för licensierad design, företagslogos, mässmaterial mm. 

Den kan appliceras på de flesta typer av material, till exempel; sportkläder, barnkläder, fritidskläder, arbetskläder, väskor osv. Perma Eco Flex CMYK transfern är mycket mjuk och elastisk.

Läs mer

Perma Eco Flex Pantone

Perma Eco Flex Pantone är till för dig som ställer höga krav på exakt färgnyans. Färgsystemet Pantone är kvalitetssäkrat enligt ISO för att garantera korrekta färger. Denna transfer kan tryckas i upp till 8 platta PMS-färger. Den kan appliceras på de allra flesta material och är mjuk och elastisk.

Läs mer

Perma Eco Flex Reflex

Vår reflekterande värmetransfer finns i tre olika varianter för att passa alla olika behov. Oavsett hur din logotyp ser ut kan du få den reflekterande. Perma Eco Flex Reflex transfern produceras i antingen Pantone, CMYK, eller på en reflekterande platta. Våra Reflex produkter passar perfekt när du behöver extra säkerhet i mörkret.

Läs mer