Ekonomiansvarig sökes till Perma Press

Vi söker en erfaren person som behärskar helheten på en ekonomifunktion och har en relevant utbildning. Förutom att ha ett brinnande intresse för siffror och kalkyler är det önskvärt att du har glimten i ögat och trivs att jobba tillsammans med andra mot utsatta mål. Ditt arbete kommer vara varierande och du kommer att jobba tillsammans med personer som älskar sina jobb och har stora ambitioner för bolagets framtid.

Vad erbjuder vi?
Stimulerande arbete i mycket trivsam miljö där det är ”obligatorisk” fredagsfrukost och quiz, eget gym och möjlighet att utveckla sin egen arbetsmiljö på privat kontor. En familjär organisation där det är korta beslutsvägar och alla kommer till tals. Vi är en flexibel arbetsgivare som är mycket måna om vår personal.

I rollen som Ekonomiansvarig kommer du att arbeta brett med redovisningsprocessen – löpande bokföring, kund/leverantörsreskontra, avstämningar, periodiseringar, moms och skatter samt förberedande bokslutsarbete. I din administrativa roll ansvarar du även för löneadministration.

Önskvärt är du har kompetens och kan behärska MS Office, Visma, Briljant. Goda kunskaper i svenska och engelska.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid, ca 60%
Placering: Kungsbacka, Hede

Om detta låter intressant maila CV och personligt brev till alice@permapress.se så tar vi kontakt med dig. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!