FESPA Sportswear Pro

Den 24-27 mars 2020 ställer Perma Press ut på FESPA Sportswear Pro i Madrid. För första gången kommer FESPA anordna en utställning dedikerad åt tillverkningen och förädlingen av sportkläder. På mässan visas den senaste tekniken upp inom produktion av sportkläder med särskilt fokus på hållbarhet och automatisering.

Med tanke på FESPAs val av fokus känner vi på Perma Press att vi har en tydlig plats där, och genom att delta på mässan hoppas vi kunna visa upp våra värmepressar och de transfer i vår tillverkning som passar särskilt bra till sportkläder. Produkter vi väljer att visa upp är exempelvis tryck tillverkade med vårt följsamma supersoft-lim samt transfer gjorda med Air-effekten. Det är också mycket glädjande för oss att Perma Press är en av de utställare som blivit utvalda av FESPA till key exhibitor och bidrar på så sätt med att sätta tonen för årets mässa.

På plats i monter 3-D122 finner ni vår VD Alice, säljaren Pauline och Peter som är vår maskintekniker och kemist. Vill ni passa på att boka ett möte med oss under någon av mässdagarna, maila pauline@permapress.se

Varmt välkomna!