Kontakt

Öppettider

Våra öppettider är:

Måndag - Fredag 8.00-16.30

Perma Press AB

Här finns vi

Gatuadress:
Faktorvägen 5, 434 37 Kungsbacka

Fakturaadress:
Box 10 274, 434 23 Kungsbacka

Telefon: 0300-56 80 50
E-post: studio@permapress.se
Fax: 0300-188 12
ORG: 556291-0371

Kom in och ta en kopp kaffe med oss!

Vi vill gärna ha besök och ser fram emot en pratstund om transfer och påvärmning. Här nedan presenteras några av medlemmarna i vårt team om du är nyfiken på oss och på vad vi gör.

VD
Alice
2018 tog Alice Norheim över som VD, efter sin far och grundare av Perma Press, Egil Norheim. Hon är i stort sett född in i firman och har tagit sig an uppdraget som VD med stort engagemang!
Telefon: 0300 - 568050, Mail: alice@permapress.se
Operativ Chef
Mattias
Mattias är den som sköter den operativa verksamheten och ser till att din order hanteras professionellt och med rätt service. Mattias har arbetat på Perma Press i över 25 år och blev befodrad till Operativ chef 2019.
Telefon: 0703 - 58 63 10, Mail: mattias@permapress.se
Sälj
Emelie
Det här är vår säljare Emelie. Hon brinner för goda kundrelationer och kommer gärna ut till er och hälsar på. Hör av er till henne om ni vill ha besök eller en rundtur här på firman.
Telefon: 0722 - 25 20 28, Mail: emelie@permapress.se
Innesälj
Ann
Ann är vår klippa och ordermottagare. Det är med stor sannolikhet Ann som kommer att svara vid ett samtal till Perma Press.
Telefon: 0300 - 568050, Mail: ann@permapress.se
Verkstad
Peter
Peter är vår maskintekniker, kemist och underhållsansvariga. Peter kan allt om molekylsammansättningar och hur man undviker farliga ämnen under tillverkningen av er transfer. Han är också en fena på att blanda färger!
Telefon: 0768 - 88 92 78, Mail: peter@permapress.se
Verkstad
Linus
Linus är vår utomordentliga maskintekniker som du hör av dig till angående frågor om värmepress, installation, design eller andra frågor som rör de tekniska aspekterna.
Telefon: 0702 - 38 38 42, Mail: linus@permapress.se
Ekonomi
Mattias
Mattias är vår ekonomiansvariga och har full koll på allt som rör företagets finansiella delar.
Telefon: 0735 - 36 33 21, Mail: office@permapress.se
Ateljé
Paula
Paula är en av tre originalare i Ateljén. Här ser vi till att era grafiska underlag anpassas för tryck.
Telefon: 0300 - 568050, Mail: studio@permapress.se
Ateljé
Kajsa
Kajsa är en av våra tre glada originalare i teamet på Ateljén. När du mailar in ditt original med order till studion kan det mycket väl vara Kajsa som svarar!
Telefon: 0300 - 568050, Mail: studio@permapress.se
Ateljé
Linda
Linda jobbar som originalare i Ateljén på Perma Press. Hon är mycket kreativ och konstnärlig och hjälper gärna till att rita om en logo eller sätta en text.
Telefon: 0300 - 568050, Mail: studio@permapress.se
Post
Niklas
Niklas är den som håller i trådarna med frakt och leverans. Han ser till att rätt transfer kommer till rätt kund och att färgerna på slutprodukten håller måttet!
E-post: post@permapress.se
Post
Carina
På vår postavdelning jobbar Carina tillsammans med Niklas. Där hjälper hon till att kontrollera och klippa upp alla transfer innan de skickas till kund. Hon har ett öga för detaljer och ser till att alla transfer håller hög kvalité innan de skickas ut till kund.
E-post: post@permapress.se
Tryckeriet
Amar
Amar har lång erfarenhet som tryckare på Perma Press. Han anställdes redan 1989 och är därmed en av de som varit längst på firman. Genom sin långa erfarenhet är han mycket stabil och noggrann i sitt arbete.
Tryckeriet
Anders
Anders är vår tryckerichef. Har har koll på den dagliga verksamheten i tryckeriet och ser till att alla jobb blir tryckta i tid. Han är mycket organiserad, effektiv och noggrann och har stor erfarenhet i branschen.
Telefon: 0300 - 568050, Mail: anders@permapress.se
Tryckeriet
Bosse
I tryckeriet håller Bosse till, han är en i teamet av duktiga tryckare. Han hanterar både screentrycken och CMYK-jobben med stor precision och noggrannhet!
Tryckeriet
Gustav
Gustav jobbar som tryckare här på Perma Press. Jobbet innebär noggrannhet och stabilitet, vilket Gustav har lång erfarenhet av när det gäller tryck.
Tryckeriet
Hans-Olof
Hans-Olof, även kallad Honta, är en av våra duktiga tryckare. Han har erfarenhet av både screentryck och framställning av våra CMYK-transfer. Han är snabb och effektiv, en riktig klippa!
Tryckeriet
Siavash
Siavash framställer och kontrollera de ramar som sedan används för att trycka transfer. Ramarna placeras i tryckmaskinen för att screentrycka färgen på arken.
Tryckeriet
Reza
Rezas ansvarsområde är att belägga ramarna med emulsion. Förutom den dagliga driften med ramframställningen hjälper han även till med kontroll och belysningsarbete.
Tryckeriet
Björn
Björn ansvarar över rengöring av våra ramar. Ramarna rengörs och återanvänds genom att beläggas och belysas på nytt. En del av vårt gedigna miljötänk.