Siavash

Siavash är vår allt i allo i tryckeriet. Förutom att skapa och färdigställa våra ark sköter han även den dagliga driften under belysningsarbetet och ramframställningen.

Reza

Rezas ansvarsområde är att framställa och kontrollera de ramar som sedan används för att trycka transfer. Ramarna placeras i tryckmaskinen för att screentrycka färgen på arken.

Gustav

Gustav jobbar som tryckare här på Perma Press. Jobbet innebär noggrannhet och stabilitet, vilket Gustav har lång erfarenhet av när det gäller tryck.

Hans-Olof

Hans-Olof, även kallad Honta, är en av våra duktiga tryckare. Han har erfarenhet av både screentryck och framställning av våra CMYK-transfer. Han är snabb och effektiv, en riktig klippa!

Bosse

I tryckeriet håller Bosse till, han är en i teamet av duktiga tryckare. Han hanterar både screentrycken och CMYK-jobben med stor precision och noggrannhet!

Björn

Björn ansvarar för rengöring av våra ramar. Ramarna rengörs och återanvänds genom att beläggas och belysas på nytt. En del av vårt gedigna miljötänk.

Anders

Anders är vår tryckerichef. Har har koll på den dagliga verksamheten i tryckeriet och ser till att alla jobb blir tryckta i tid. Han är mycket organiserad, effektiv och noggrann och har stor erfarenhet i branschen.

Amar

Amar har lång erfarenhet som tryckare på Perma Press. Han anställdes redan 1989 och är därmed en av de som arbetat längst på firman. Genom sin långa erfarenhet är han mycket stabil och noggrann i sitt arbete.